söndag, oktober 12, 2008

Tjh Karga Landets Etty

Japp, nu har hon blivit stor och får numera kalla sig Försvarsmaktshund Flygvapnet! Började med hantering på F21 tidigt på lördags morgon. Nemas, problemas... älskar att bli lyft. Sedan blev det patrullering och hör och häpna! Från en speedad Gonzales till en trög traktor. Staffan tyckte att vi sölade i början! Klockren vindmarkering så att matte for ut i det gröna! Hejdundrande ljudmarkering och även där så flög matte bakom! Skruttan tyckte dock att man borde få plocka in figgarna!
Lunch på Chattanoga med gänget... Fortfarande pirrig i magen för spåren på söndagen. Tillbaka på F21 väntade SSL. Inga problem, Skruttan satt brevid Tudde och inte skulle han få ta figgen själv inte. Matte visade åter igen Mary Poppins stuk ute i skogen! Lämnade henne efter en lång rastningspromenad. Lite jobbigt var det att lämna henne i mörkret med A-k, men hon hade visst stortrivts och sussat gott ute i mörka skogen.
Osså spåret! Hämtade Skruttan tidigt - vi värmde upp med apportstig och sedan dags för spår. Klockrent spårupptag. Efter två apporter dök Jösse Hare upp och Skruttan tänkte äta harstek, men bestämde snabbt att det inte var värt att ha en *arg* matte efter sig i linan och växlade över på spåret. I virrvarret missade vi en apport, men hon jobbade bra tillbaka till spåret och vi hittade slutet! Gissa vem som stortjöt ute i skogen!
GRATTIS TILL ALLA ANDRA, ANNELIE & NEMO, GUNILLA & GORM, THOMAS & TUDDE, JARI & ZOYA, MIA & WIRA
Ett speciellt tack till Björn - Skruttans älsklings figge och till Annelie som hållt mitt temprament nere i vissa lägen *asg*! Sedan till alla andra som hjälp till och SPECIELLT ska Skruttan tackas för utan henne....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar