fredag, oktober 24, 2008

Hantverkare... ett morgonpiggt släkte

Lite härliga seglarbilder från i sommar, kan behövas i höstmörkret! I veckan har det varit fullt upp. Hantverkarna har avlöst varandra i huset, dessutom är de väldigt morgonpigga - vilket jag inte är. 07.15 stod de här i går för att montera ner varmvattenberedaren och installera värmeväxlaren. De var här hela dagen. Skruttan var mycket frustrerad över att hon inte fick hjälpa dem...! I dag har elektrikern varit här och gjort något! Nu väntar jag bara på att elementen skall sättas upp och fjärrvärmen kopplas in. Sedan kan den roliga renoveringen sätta i gång - toaletten!
Tvättstugan har blivit jättestor, när varmvattenberedaren modell större slängdes ut i går! Dock behöver den sig en ordentlig ansiktslyftning, men det går säkert att övertala Kärleken till en sådan! Han är ju faktiskt ute efter en relax i samband med bastun och nu har han ju fått utrymmet. Tänk så snyggt med klinkers och kakel, golv-värme mm.
Jag och Kärleken funderade skarpt på att "testa" Mythbusters" idé om att låta varmvattenberedaren explodera.... *asg*, men isåg att grannsämjan kan vara bra att behålla! Fast det vore ju lite roligt med en explosition!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar