måndag, oktober 27, 2008

BRRrrrrrrrr.....

Äntligen är bilen inne för reparation. Klockan 07.00 åkte jag och Kärleken in och lämnade forden. Efter många turer hit och dit skall den äntligen få sig en ny stötfångare, lyktor och lackering och plåtjobb gjort och jag behöver bara betala självrisken. Däremot undrar jag varför det skulle ta ända från juni tills nu att komma fram till dett! Nå ja, jag skall väl vara glad över att det inte blev så dyrt. Passar på att låta verkstaden titta på varför bilen inte vill starta ordentligt. Synd bara att jag blir billös i några dagar...
Studiekompisarna från Boden har varit hos mig idag och vi har jobbat på vår rapport. Inte så enkelt att få en röd tråd, stapeldiagram, sidnummrering m.m. att göra som vi ville men i slutet var vi ganska nöjda med resultatet. Nu skall vi bara läsa igenom och finjustera om det behövs. På måndag bär det iväg till Umeå för en innevecka igen. Måste tyvärr vara borta hela veckan. blä...! När man väl är där är det skoj, men nog hade jag hellre varit hemma. Borta bra, men hemma bäst heter det ju!
Tycker ni inte att tiden går fort! Själv har jag insett att mer än halva terminen är förbi och jag har studerat flitigt. Det är nästan skrämmande att jag snart har läst en hel termin och bara har två kvar och sedan är färdig - ska bli kul att få prova på något nytt om man nu har ett jobb att återkomma till. Det går ju lite knapert på Bodens kommun och vi får se om jag kommer bli varslad eller får vara kvar. Dock har jag ju större möjlighet att få ett "bättre" jobb, nu när jag har en specialist utbildning också. Undrar bara om jag kommer tycka om tillvaron att inte kunna disponera min tid som jag själv vill - är en underbar lyx som jag lever i just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar