måndag, maj 26, 2008

Sommar....

Äntligen är sommar/våren här... Gissa om man helt plötsligt är såld på att kratta, rensa rabatter mm. När jag var ung hatade allt som hade med trädgårdsskötsel att göra! Men nu, finns det något roligare än att kratta - planera hur man ska plantera, ja listan går att göra lång! Fast det är annat när det är ens egna lilla trädgård. Quarko njuter hela dagarna ute i trädgården. Han håller sig innan för gårdsgränsen men tar ibland en avstickare till grannen för att låta barnen kasta några pinnar åt honom... Skruttan sitter fast i sin kedja, eftersom barnen inte skulle tycka det var kul att bli omkullsprungen av en grå Känguru! Skall åka med Marie till hennes "svärfar" och få en massa växter som skall planteras ute i krukor. Det kommer bli himla fint!
Vi har köpt en gasolgrill... gissa om vi grillar nästan varje dag. Härligt! Till midsommar kommer vi ha en massa vänner och bekanta över!
Har börjat jobba extra för skojs skull. Serverar mat och "sprit" på Boden travet, när jag känner för det. Det är faktiskt kul att göra annat ibland! Så får man ju även lite extra pengar!
Träningen med Skruttan går bra.... Snart tävling, men jag säger inte när var och hur ännu!
//Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar