måndag, november 02, 2009

Bevakning

Japp, då var det måndag igen... I går var det bevakningsträning för hela slanten - nå ja, i alla fall för min kurs! Vi samlades klockan 10.00 ute i F21 okända skogar. Först efter lite peppning fick jag alla att lägga spår åt varandra. Undertiden gjorde jag tillsammans med Björn och Annelies bonusbarn i helgen, Viggo upp eld! Fick jättebra tips om hur man kunde göra upp eld! Viggo var minnsan 5 år gammal, så han kunde han ;-)
Efteråt blev det patrullstig. Ivve pivve först. Han är rolig han, man blir lite snurrig, men igår gick han bättre och snurrarna håller på att bli färre. Han jobbar bra och Annelie är en utmärkt förare på honom. Sedan blev det Carros och Multis tur! Oj, oj det lilla vi jobbade med honom på påviset förra gången hade gett resultat. Han arbetade lugnare och mer fokuserat ut till figgen på påviset. Även här hade föraren tagit till sig av förra gågngen vi tränade och jobbade bra tillsammans med hunden. Sedan blev det godisråttan Qutas tur tillsammans med Linda. Hon är för söt och det märks att hon är äldre än de andra. Lungt och sansat - tills ljudet, då måste man ju "quta" till sin korv *lol*. Stina och Jambo jobbade på bra. Jamsan är söt när han smyger på stigen - jo, han riktigt smyger där i skogen. Stina kom fram till att hon måste låta han jobba på lite mer självständigt där ute så att han vågar ta för sig. Dammade av Skruttan i slutet - gisses vad stolt man blir över sin egna lilla vovve. Vinden tar hon på bakbenen och nosen verkligen drar in figgen... Ljudet plockar hon så snabbt som bare dän!
Nu kämpar jag med examensjobbet... Går si så där, nu har jag i alla fall en plan ;-) I morgon blir det mer bevakning i mörka skogen... Det är lite läbbigt :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar