söndag, april 19, 2009

Gallertrappor och mörker...

Vilken härlig dag vi har haft det, Jag och Skruttan. Klockan 11.00 träffades bevakningsgruppen ute på brandövningsfältet. Där var alla bevakningstokar... fast vi saknade några som roat sig med bröllop och sådant - fast det verkar som en del sotar för det i dag ;-) Sot fanns det en del där ute! Min grupp började med miljöträning och sökövning i rökdykningstornet. Gissa om man blev lite svart... fast det är ju jag redan :-) Skruttan skötte sig bra och gick om än lite motvilligt i trapporna, men med den motorn hon har så måste hon ju hitta sin figge! Huvva, det var högt att stå på en galler-balkong på tredjevåningen. Givetvis så gömde ju Linda sig där, BARA för att hon vet att jag är höjdrädd! Cosmos som hade VITA tassar innan bytte färg - tur man har en gråtott!
Efter vi kört igenom hundarna flyttade vi oss in i huset. Oj så kul, med varierande storlek på rummen - allt från stora maskinhallar, till mörka pannrum! Många av oss insåg att våra hundar INTE är vana att jobba i mörker, så där får det bli mer träning. Skruttan jobbade på bra och är inte alls så fruktansvärt ytkänslig längre! Hon har börjat få in en bra arbetsgång. Dock är jag missnöjd på mig själv och ser att markeringarna inte sitter som de skall. Så där måste jag backa bandet och återgå till markeringsövningar.
Vi avslutade med ett pass rondering runt byggnad och här satt markeringarna bättre. Hon kommer in till figuranten och backar ut och börjar skälla. DUKTIG liten känguru. I morgon blir det lydnad på klubben.
Tack Annelie och Marie för en BRA dag ute på brandövningsfältet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar