torsdag, november 13, 2008

Lugnet efter stormen...

Jaha, då har Ingela gjort entré i Skruttans liv! På måndag eftermiddag ringde Karin och sa att hon var på väg. Mötte upp henne på Storheden. Efter att vi handlat åkte vi till Storsand och släppte hundarna. Skruttan ansåg att hon var tvungen att säga till Ingela att hon minsann bestämde - sedan var det full fart i mörkret och vi insåg att vi skulle ha två mycket lortiga hundar med oss hem. Quarko var måttligt imponerad av att behöva få hem en till schäfervalp. Full fart hemma - tillsut fick flickora turas om med bur - arrest, så att vi tvåbenta och Quarko skulle få en lugn stund.
På dagarna var Ingela med Karin och Skruttan låg utanför deras dörr och längtade efter sin nya kamrat. Det var kul och se Ingela ta efter Skruttan i vissa saker... eller inte?! Så mycket träning blev det väl inte, mer än passivitetsträning - som dock var mycket krävande om man ser till vad brudarna tyckte! Igår lyckades vi i alla fall se på Tv och ha tre relativt lugna hundar - skam den som ger sig. Nu har de åkt hem till Jokkmokk och det är ganska lungt och tyst utan dem... Skruttan hade nog önskat att Ingela skulle kunna bo här - jämnfört med Quarko hängde ju hon på alla upptåg. Quarko däremot uppskattar nog att allt är tillbaka i den vardagliga lunken!

1 kommentar:

  1. Hehe, jag misstänker starkt att det blev lugnt hos er! Här hemma är det också ganska lugnt, med en gammeldam på 9 år som INTE vill vara med på allt. Vi ses väl någon mer gång i vinter, annars blir det på tävlingsbanorna i sommar.
    Tjo hej!

    SvaraRadera