tisdag, oktober 09, 2007

Vårt lilla hus....

Framsidan av huset

Baksidan

Lilla vardagsrummet

Här är några bilder från vårt nya hus. Det ska bli så kul att köpa tapeter, möbler samt fixa och dona! Till våren ska vi bygga hundgård och hängna in tomten så hundarna kan springa fritt ute på gården.

Pappa ska komma upp och hjälpa till med diverse saker som behöver fixas. Golv ska läggas, samt att vi ska kakla och klinkra badrummet och bastun. Flytten kommer antagligen bli någon gång i december! Gissa om jag längtar.... I helgen var vi på stan och kollade på tapeter och golv, samt köpte flyttkartonger! De närmaste veckorna ska vi fixa i lägenheten i stan så vi kan få den såld!

Hundarna har fått stå till sidan lite, men nu känns det som om även de kan få sin stimulans när vi slipper ränna på husvisningar. Skruttan är vildare än vanligt, men snäll och söt! Quarko har blivit jätte gammal och tyvärr måste jag säga att han har nog inte långt kvar.... Snyft!!!! Men man får glädja sig över alla de år han har gett...!

Håll ögon och öron öppna snart går djungeltelegrafen.... De som hjälper till vid flytten lovar jag en hejdundrande inflyttningsfest med mat, dryck och glada skratt!

Vi höres... Carin med gäng

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar